2009-2023 Yılları Arasında Kilisemizdeki Sahneler

Bana: “RAB’bin evine gidelim” dendikçe Sevinirim.

(Mezmur 122:1)

Kuruluş

2009 yılında Rab bize bir iş merkezinin en üst katında ofis alanları satın almamızı sağladı. Bu video, birçok küçük ofis odasından güzel kiliseye kadar olan ilerlemeyi göstermektedir.

Giriş 

Kilisemize ilk girdiğinizde hoşgeldiniz masamızı göreceksiniz. Kutsal kitabınız yoksa, ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Kutsal kitaba sahip olmanız çok önemlidir. Yaratıcını tanı ve yaşamının anlamını keşfet! İncil insanlara bir MÜJDE getirmektedir. Bu müjdenin ne olduğunu açıklar. Tanrı’nın insan için olan planını bildirir. İsa Mesih’in kim olduğunu ve ne yaptığını yazar. Tanrı’ya ulaşmak için hazırlanan yolu gösterir.

Ayrıca masanın üstündeki diğer kitapları da ücretsiz şekilde alabilirsiniz. 

Kütüphane

Sola doğru döndüğünüzde kitaplık bölümü karşınıza çıkacaktır.

Soldaki kitapları kütüphanemizden ödünç alabilirsiniz. Sağdaki kitapları ise ücretsiz olarak alabilirsiniz. Kilisemizdeki kitaplar hakkında bilgi almak için sorabilirsiniz. (Ayrıca gelmeden önce, kitaplar hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız eğer, aşağıda link edilen kitaplarımız sayfasını inceleyebilirsiniz.)

Sohbet Alanı

Girişin sol ve sağ tarafında sohbet alanımız vardır.

Çay, kahve ya da herhangi bir içecek içmek ister misiniz? Buyurun lütfen 🙂 Kitaplığın olduğu kısımda da ayrıca bunun için bir bölüm bulunmaktadır. Kilisedeki kardeşlerimiz de sizinle oturup sohbet etmek istiyor.

11.30 : Kutsal Kitap Dersi

Ve ilk zilimiz çaldı!

İbadet öncesi saat 11.30’ta Kutsal Kitap derslerimize girişten sağa doğru gittiğinizde ibadet salonumuzda katılabilirsiniz. Bu dersler kayıt altına alınmaktadır. Eğer daha fazla derslerimizi dinlemek isterseniz, ders kayıtlarımıza videolar kısmından ulaşabilirsiniz. Derslerimiz 20 dakika sürmektedir ve bittikten sonra 10 dakika aramız var… Ders bitti 🙂

12.00 : İbadet

Ve ikinci zilimiz çaldı! İbadet zamanı…Pastörümüz sizi salonun önünde karşılayacak… Güler yüzlü bir hoşgeldinizle!

Bülteni alıp ibadetimizin hangi sırayla ilerleyeceğini takip edebileceksiniz.Ve saat 12.00! İbadetimiz başladı! Pastörümüz dua ederek ibadetimizi başlattı.

İlahilerle devam ediyoruz. İman ikrarlarımızı okuyoruz ve akabinde rahibimiz kutsal kitap pasajlarından vaaz vermektedir. Vaaz bittikten sonra, Rab’bin Sofrasına katılıyoruz. Dua edip son ilahilerimizi söyledikten sonra ibadetimizi bitiriyoruz.

Ve ibadetimiz bitmiştir. Ortalıkta koşuşturan çocuklar görebilirsiniz… Çocuklarımız da ibadet sırasında katılıyor ama kutsal kitap derslerimiz olduğunda onlar da çocuk odasında vakit geçiriyorlar hem de öğreniyorlar.

bülteni almayı unutmayın!

🎶 gelmeden önce, ilahilerimizden birkaç tanesini dinlemek ister misiniz?🎵

14.00 : Yemek Vakti

Ve yemek vakti! Yemeğimize davetlisiniz! Biz sizi de aramızda görmek isteriz. Buyurun soframıza 🙂 Dua edip yemeğimize başlıyoruz, sonrada çay kahve içebilir, sohbet edebiliriz, kardeşlerimiz sizinle konuşmak ve merak ettiğiniz sorular varsa cevap vermek isteyecektir.

İyi ki Geldiniz!

Bizimle Bağlantı Kurmak İçin

Bize Bir Mesaj yollayın